ŞIRNAK / CİZRE - Çavuş İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuzda Öğrencilere Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verilerek Tüm Öğrencilerin Ağız ve Diş Sağlığı Taraması Yapıldı

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109.yıldönümü okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı Düzenlendi

Mrt

Okulumuzda 1-7  Mart Deprem Haftassı etkinlikleri kapsamında tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla personel ve öğrenci tahliye tatbikatı yapıldı.

Ock

Bakanlığıımız tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde etkileşimli kitap okuma etkinliği yaptılar.

Fatih Projesi Kapsamında Okulumuza  Etkileşimli Tahta Kurulumu Yapıldı

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Panosu

Ara

Okulumuzda "Köklerimiz Mirasımızdır" Projesi Kapsamında 1136 yılında Cizre' de doğan Sibernetik alanın kurucusu,fizikçi, robot ve matrix ustası bilim insanı “İsmail Ebul İz Bin Rezzaz El-Cezeri” panosu hazırlandı.

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Kapsamında Okulumuz 3.Sınıf Örencileri İlçemiz Cizre İsmail Ebul-İz Bilim Sanat Merkezini Ziyaret Etti.

May

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında bulunan okulumuzda; tüm öğrencilere "Çevre Bilinci ve İklim Değişikliği" eğitimi verildi.